duminică, 20 noiembrie 2011

9 reguli pentru obtinerea succesului

1. Nu amana
Nu astepta pana ce se intrunesc absolut toate conditiile pentru a obtine un anumit succes. Ai putea sa astepti astfel tot restul vietii tale. Cultiva gandul ca posezi intotdeauna intelegerea, curajul si increderea in sine necesare pentru a trece la fapte. Realizeaza ca amanarea este o stare de spirit.
2. Actioneaza
acum
Fa primul pas. Exista intotdeauna ceva ce poti face CHIAR ACUM pentru a te apropia de succesul dorit. Fa apel la dorinta, ambitie si atitudinea pozitiva spre a te motiva sa actionezi imediat. Depaseste gandurile despre neputinta, limitare, lipsuri, negativism si esec.
3. Fii pe picioarele tale
Cauta sa nu depinzi de nimeni si de nimic in actiunile tale pentru dobandirea succesului. ALtii pot sa depinda de tine, tu insa sa crezi ca ai absolut tot ce iti trebuie ca sa obtii ceea ce vrei. Dobandirea independentei personale este o parte necesara a interdependentei pe care urmaresti sa o obtii.
4. Nu te teme de esec
Esecul nu ar dovedi altceva decat faptul ca ai incercat. Fiecare esec este o repetitie pregatitoare pentru succes. Fiecare sansa de succes contine in sine de asemenea posibilitatea unui esec. Invata din greselile si din nereusitele tale. Concentreaza-te asupra posibilitatilor de a obtine succesul.
5. Nu te vinde ieftin
Valorezi exact atat cat ceri tu pentru tine. Descopera potentialul si valoarea reala a talentelor tale. Recunoaste-te ca fiinta unica, deosebita de toate celelalte, inzestrata cu capacitati nelimitate de a dobandi bogatia, fericirea, iubirea, succesul si prosperitatea.
6. Dezvolta-ti obiceiul de a fi in permanenta orientat catre atingerea telului tau Stabileste-ti teluri realiste, potrivite tie. Determina ce trebuie sa faci pentru a-ti atinge telurile. Fa planuri de actiune. Tine o evidenta a eforturilor si realizarilor tale. Ramai focalizat asupra unui tel pana cand reusesti sa il atingi.
7. Vizualizeaza realizarea telurilor tale si crede cu tarie ca le poti atinge Vizualizeaza clar si in detaliu fiecare tel al tau, compune-i o imagine clara cu ochii mintii. Stabileste o relatie senzoriala cu telul compus in imaginatie. Cauta sa afli cum arata, cum este la atingere, cum miroase, ce gust are si cum se aude. Vizualizeaza-te pe tine insuti ca fiind deja in punctul in care ai atins acel tel. Pastreaza viziunea in mod constant in minte si crede cu tarie ca o poti realiza. Fii incredintat ca realizarea telului propus este numai o chestiune de timp.
8. Planifica-ti actiunile si actioneaza conform planificarii Analizeaza-ti telul propus. Fa o lista a tuturor actiunilor care trebuie indeplinite pentru atingerea acelui tel. Intocmeste un plan de actiune. Stabileste termene de executie pentru fiecare etapa. Du la indeplinire planul propus, urmarind sa obtii rezultatele preconizate la termenele stabilite. Daca planul este indeplinit cu succes, vei atrage atentia unor oameni care te pot ajuta in finalizarea actiunilor tale.
9. Nu abandona
Abandonarea unui tel demonstreaza ca nu crezi suficient de mult in tine insuti. Cei care inving nu abandoneaza niciodata, cei care abandoneaza nu inving niciodata.
Cand ajungi la capatul corzii, fa un nod si tine-te bine.
Fii pregatit sa faci tot ceea ce trebuie, atat de mult timp cat este necesar.

comentarii

0 Responses to "9 reguli pentru obtinerea succesului"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...