sâmbătă, 12 mai 2012

S-a dus vremea lui, dar mi-am gasit pe altul care imi place mai mult.

Titlul articolului pare putin trist (sau mai mult :P ).
Dar este adevarat. A sosit vremea sa ma despart de vechiul meu monitor.Un DELL cu tub, de 19 inch care de mai mult de 6 ani cand a fost cumparat second-hand, nu m-a dezamagit niciodata. Nici un zgomot, nici o palpaire. A functionat tot timpul ireprosabil
E vremea sa trec si eu la tehnologia LED….si o sa raman tot la DELL.
Monitorul spre care m-am orientat este tot un DELL :) . E DELL S2330MX .

L-am vazut zilele trecute.
Era intr-o vitrina.Ne-am placut din primele momente si asteptam sa ne intalnim cat de curand.
Cum m-a convins(stiti cum e cu dragostea la prima vedere) ?
Subtirel ,negru,lucios, cu colturi rorunjite si cu o rata de contrast incredibila si m-a cucerit cu imaginea vie in culori foarte naturale.
E frumos. Un design foarte frumos, compact si care se integreaza bine in medii moderne din zilele noastre.Sper sa reusesc sa il prind in perete , sa aiba tot ce ii trebuie is sa ma pot bucura de el.Incantarea de pe fata mea (cand il voi folosi) va spune totul.
Diagonala displayului de 23 inch il recomanda si mai mult, mai ales ca vizualizez mult continut multimedia si am nevoie atat de o rezolutie mare cat si de un display mare.
O sa il pot conecta  la calculator sau alte surse video prin port digital DVI sau pe port clasic analogic VGA. Pacat ca nu are un HDMI dar nu e o problema o sa iau  adaptor DVI-to-HDMI. Cred totusi ca si  DVI-ul isi face excelent treaba. Vad ca  porturile sunt dispuse optim pentru a se face usor accesul la ele, cablurile intra perpendicular in monitor. O sa imi placa si mai mult de el, pentru ca , consuma foarte putin curent, la luminozitate maxima doar 33 W.
Ce pot zice,monitor excelent ,design reusit, diagonala mare si pret competitiv. De asemenea faptul ca vine de la un producator precum Dell, iti ofera garantia unui suport tehnic ireprosabil si garantie extinsa de 3 ani.
In ansamblu, o parere buna asupra produsului, si vi-l recomand ca de altfel orice alte monitoare cu tehnologie LED.

comentarii

0 Responses to "S-a dus vremea lui, dar mi-am gasit pe altul care imi place mai mult."

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...