duminică, 6 ianuarie 2013

ZTE Nubia Z5

Segregarea la nivel mondial, pe plan politic, are ca rezultat și o segregare în materie de tehnologie. Cele mai mari puteri ale lumii, din punct de vedere economic, sunt și promotorii celor mai noi apariții din lumea IT-ului. Astfel, China începe să-și facă loc din ce în ce mai mult pe piața gadget-urilor comercializate pe întreg mapamondul.
zte_nubia_z5-300x202
Corporația ZTE pregătește pentru anul 2013 un produs nou în materie de telefoanie mobilă. Nuvia Z5 este numele terminalului ce va fi lansat anul viitor la Târgul de Tehnologie din Las Vegas. Cu un design atractiv, un eran de 5 inchi și o rezoluție full HD, smartphone-ul se bucură de câteva calități ce îl vor face atractiv în ochii cumpărătorilor. Procesorul este Quad-Core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, având o memorie RAM de 2 GB și o cameră foto de13 MegaPixeli. Bateria are 2300 mAh, iar greutatea dispozitivului este de 126 de grame. Cu o grosime de doar 7.6 milimetri, telefonul pare să devină o soluție a noului an pentru doritorii de smartphone-uri.
Prețul estimat pentru Nubia Z5 nu este unul tocmai mic, ajungând la peste 500 de dolari, pe piețele internaționale.
Iar daca esti impatimit de fotografie 3D, iti recomand  Olympus TG-610 si fratele sau Olympus TG-620 care pe langa faptul ca face fotografii 3D, si are o camera de 14MegaPixeli are si avantajul ca are o rezistenta de neegalat. Il poti arunca de la 1,5m, poti face fotografii la -10 grade si cel mai super e ca filmeaza si in apa la adancime de pana la 5m. Fain, nu ?

comentarii

0 Responses to "ZTE Nubia Z5"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...