luni, 21 iulie 2014

Amenajeaza-ti terasa cu stil cu mobilierul adecvat

Cand vine vorba de decorarea spatiului de locuit, alegerea mobilierului potrivit este cel mai important lucru. Daca vei alege piese care se imbina armonios, treaba e gata. Acelasi lucru se aplica si in decorarea teraselor si a gradinilor - daca alegem piese de mobilier potrivite pentru acestea, efectul va fi imediat vizibil.

Asadar, daca esti fericitul posesor al unei locuinte cu terasa sau curte, invata cum sa o utilezi cu mobilierul potrivit. Multe idei poti sa iei cutreierand niste baruri si cafenele care iti plac. Uita-te la designul pieselor de mobilier, dimensiunile lor, cum se comporta dupa o folosire indelungata, cum sunt ele amplasate si accesorizate etc. Dupa aceea, iti recomand sa rasfoiesti niste reviste de profil - vezi aici oferta de mobilier horeca disponibila la Selgros Bacau, spre exemplu. Observa liniile de mobilier pentru gradina si terase si identifica piesele care ar arata bine in gradina/terasa ta.

In randurile urmatoare voi descrie cateva produse interesante pe care le-am vazut recent in oferta Selgros.

1. Daca ai la dispozitie mai mult spatiu, poti sa optezi pentru o masuta de cafea cu scaune sau banchete. Ai posibilitatea sa alegi intre: garnitura Sling - o masuta din sticla cu canapea si doua fotolii, toate cu rama de otel si textilina, toate la pretul de 499,90 RON; granitura Siesta - ce contine aceleasi piese insa canapeaua si fotoliile sunt completate cu perne mai groase si mai comode - pretul acestei granituri este de 699,90 RON. Mai poti sa alegi garnitura Clasic Coffee - un ansamblu mai complex, confectionat din otel (ramele) si ratan, care da impresia de impletitura de nuiele. Si ultima varianta contine tot o masuta, doua fotolii si o canapea, deoarece acesta este standardul necesar.

clip_image002

2. Pentru un spatiu mai mic poti sa optezi pentru balansoare. La Selgros gasesti popularele balansoare Egg, renumite pentru comoditatea oferita si designul lor ingenios, la un pret modes de doar 799,90 RON. O varianta mai complexa a acestui tip de balansoar, este modelul “Lounge Air”, care permite si intinderea picioarelor.

3. Leagan pentru veranda “Patio” - o combinatie intre canapea si balansoar. La Selgros il gasesti la pretul mic de 1.199,90 RON.

Toate produsele enumerate mai sus au reduceri mari pana in data de 08.07 - vezi aici revista cu oferte si beneficiaza de promotiile active.

Selgros Bacau

Produse alimentare si nealimentare

Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B Bacau, 720 089 , RO

Tel: 0234 209 000

Fax 0234 209 199

comentarii

0 Responses to "Amenajeaza-ti terasa cu stil cu mobilierul adecvat"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...