marți, 8 decembrie 2015

Hoteluri Bucuresti – DE EVITAT

De curand a fost nevoie sa stau cateva zile in Bucuresti si cum la prieteni apelezi 1,2,3 ori..as zice eu ca nu prea e bine sa devina o obisnuinta. Asa ca, am ales un hotel.
Cel mai aproape de locatia dorita s-a dovedit a fi Hotel Sir Lujerului.
Au fost situatii cand am mai stat si la alte hoteluri identice ca si cost precum Hello sau la Triumf , hoteluri care nu se compara cu Sir Lujerului la calitatea serviciilor.
Ce m-a nemultumit :
- receptia lasa de dorit, o informatie care o primesti dimineata, dupa amiaza nu mai e valabila daca se schimba receptionera
- holul de la receptie aduce mai mult a bordel, inghesuit, unde unul dintre prietenii receptionerii se parea ca doarme sau face glume cu receptionera..intins..incat e nevoie sa il ocolesti ca sa poti avea acces la lift, pentru ca el nu se deranjeaza sa lase un spatiu mic de acces..
- cu receptionera poti vorbi numai dupa ce termina de vorbit cu colega de birou..sau convorbirea cu “fata” de la telefon despre ce au mai facut…
- micul dejun e incert, nu se stie exact daca e sau nu inclus in pret, factura nu e in concordanta cu serviciile oferite..iar daca vrei mic dejun contra cost nu se stie daca poti primi sau nu..si e nevoie sa anunti cu o zi inainte ..desi daca optezi pentru cazare fara mic dejun, o sa fii surprins ca pe factura apare micul dejun inclus..
Chestii precum aerul conditionat ca scoate zgomot si ca nu isi prea face treaba, nici nu mai conteaza..
Pe site la ei cred ca nu se uita nimeni sa il intretina: e de cel putin 3 luni plin de erori chiar in header…probabil asta e imaginea lor.

comentarii

0 Responses to "Hoteluri Bucuresti – DE EVITAT"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...