luni, 30 octombrie 2017

Americanii si George Soros

Hmmm. Interesant. Niste americani cer declararea oficiala a lui George Soros drept terorist si sechestrarea, in consecinta, a tuturor bunurilor, fondurilor si organizatiilor controlate de el.
Pana ieri se adunasera 59 de mii de semnaturi. Unele site-uri vorbesc chiar de mai mult de 70 de mii. Cica petitia ar trebui sa se adune 100 de mii pentru a putea fi luata oficial in considerare de Casa alba.


Miscarea pare a fi legata de noul razboi surd intre nordisti si sudisti declansat in Charlotteville, Virginia, unde a fost ucisa o femeie si au fost ranite mai multe persoane, inclusiv copii, de un militant nazist din miscarea de extrema dreapta, White Supremacy, care a intrat cu masina in multimea de manifestanti anti-fascisti. Miscarea de protest contra extremei dreapta, acuzata de propriile excese in Berkelley, California, a fost stampilata de Trump cu apelativul partial ironic AntiFa. Exista o petitie si contra acestei miscari, despre care americanii cred ca este sponsorizata in principal de Soros. Se cere declararea ca organizatie terorista a AntiFa. Sunt peste 320 de mii de semnaturi. Daca AntiFa va fi declarata ca atare, atunci, logic, aceeasi stampila va trebui aplicata si White Supremacy, dar mai ales Ku Klux Klan. Iar de aici, drumul catre iad, pavat cu intentii bune, e larg deschis.

comentarii

0 Responses to "Americanii si George Soros"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...